• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Чарівною казкою заглянув до нашого дитячого садочка перший місяць зими.

Чарівною казкою заглянув до нашого дитячого садочка перший місяць зими.

2023-12-26

/Files/photogallery/photo_5193126412104619053_y.jpg

Ходила лісом казочка у білім кожушку,

і забіліла стежка від білого сніжку

Гілля заквітло інеєм і заіскрився лід.

Ходила казка в білому, лишала білий слід.

Наші вихованці з нетерпінням чекали зимових свят. Та хоча зима – чарівниця не порадувала нас пухким сніжком – це аж ніяк не зіпсувало зимовий настрій нашим дошкільнятам.

Дуже старанно готувалися наші дітлахи до зимового свята – Нового року. Разом з батьками та вихователями вивчили віршики, готували вітальні листівки, а наш музичний керівник, Світлана Лабик підібрала влучні пісеньки та таночки, які діти виконували з великим задоволенням.

Весь наш садочок з нетерпінням чекав приходу чарівного свята. Велика струнка ялинка засяяла у музичному залі. У кожній віковій групі з’явився новорічний настрій. Діти з вихователями прикрасили групові осередки новорічними прикрасами . І ось з 26.12. по 29.12.2023 року розпочались Новорічні ранки.
Діти цього дня поринули у казку. Дідусь Різдвяник нікого не залишив без чудового настрою. Привітання розпочалися з найменшеньких вихованців, де дітки з радістю водили хоровод під ялиночкою, потім веселилися під новорічні таночки, співали веселі пісні і проводили новорічні ігри з Дідусем Різдвяником та казковими героями.
І, як завжди, по закінченню свята Дідусь Різдвяник із свого чарівного мішка, дарував малечі солодкі подарунки, за які ми безмежно вдячні батькам та Городищенській міській раді.
Також, з величезною вдячністю звертаємось до наших Захисників:
«Дорогі наші захисники України! Ми вдячні вам за можливість дарувати свято нашим дітям, за вашу мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що ви ціною свого здоров’я та життя бороните кордони України та захищаєте її інтереси; твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях та працювати . Ви робите все можливе, щоб ми мали можливість жити в мирній, заможній, вільній і по-справжньому європейській країні.
Нехай Господь єднає Україну в мирі та злагоді! Нехай ангели оберігають вас від небезпеки і повертають живими додому з перемогою.»
Кiлькiсть переглядiв: 2